top of page

Taiteilijan

tietopaketti

​Tilakuvaus

Gallerian pinta-ala n. 100m2, lähes neliö. Kolme seinäpintaa valkoiseksi maalattua, rouheaa tiiltä. Yhdellä tiiliseinällä upea punainen tehosteväriosa (palo-ovi), johon ripustusmahdollisuus. Yksi seinä tasapintainen kovalevy. Tilaan on esteetön kulku. 

ripustus

Emme suosi seinien poraamista/ naulaamista ripustusta varten. Tilasta löytyy galleriakiskot, siimat ja ripustuskoukut. ​Näyttelyissä käytämme teosluetteloiden sijaan mieluusti teoksen viereen kiinnitettyä teoslappua/ numerointia, joiden laminointi tehdään talon puolesta.

​​

avajaiset

Näyttelynavajaiset pidetään pääsääntöisesti kuukauden ensimmäinen tai toinen sunnuntai klo 12.00 alkaen. Näyttelyn päättyminen aina kuukauden viimeinen, kokonaisen viikon, sunnuntai.​

 

Galleriatila on alkoholin anniskelun suhteen luvanvarainen alue. Mikäli avajaisissa on ajatus tarjota alkoholia, on siitä sovittava erikseen. Omien juomien tuonti/ nauttiminen tilassa ei ole luvallista. Talo tarjoaa avajaisissa aina kahvia/ teetä ja piparia. Taiteilijalla mahdollisuus muunlaisen tarjoilun järjestämiseen sovittaessa.

​​tiedottaminen, markkinointi ja vakuutus

Näyttelyiden markkinoinnissa ja tiedottamisessa käytämme pääasiassa seuraavia kanavia: kotisivujamme, Instagramia ja Facebookia, kirjastoja sekä netissä olevaa Kouvolan Sanomien tapahtumakalenteria. 

Näyttelyjulisteissa käytämme omaa, tunnistettavaa pohjaamme. Tarvitsemme julistetta varten hyvälaatuisen kuvan, näyttelyn tarkan nimen sekä taiteilijan/ taiteilijoiden nimet. Kuva ja tietoineen tulee toimittaa riittävän ajoissa osoitteeseen info@patoklubi.fi / Amanda Kareenkoski

 

Mikäli haluat näyttelyyn cv:n esille, huolehdithan, että se on ajan tasalla. Muistathan tarvittaessa huolehtia myös teostesi vakuuttamisesta.

GalleriaNurkka.png
LisätieDOT

Vesa Parvinen

puh. +358 440 563464

vesa@patoklubi.fi

bottom of page