top of page
Etsi
  • Writer's pictureTaideTupa PikkuSelma

Taidenäyttely vuonna 2022 Kouvolan kulttuurielämän "kehdossa"!

Oletko itse, ystäväsi tai taiteilijaryhmän kanssa ajatellut taidenäyttelyn pitämistä? Ole rohkea, kysy ja tartu tilaisuuteen.


Näyttelymme ovat vakiinnuttaneet paikkansa Kouvolan alueen kulttuurielämässä ja taidekentässä, olitpa sitten ammatti- tai harrastetaiteilija tai vasta aivan "taideurasi" alussa.

Näkyvyys on taattu, sillä näyttelytilamme ovat aina avoinna myös konsertti- ja keikkailtoina sekä kaikissa tiloissamme tapahtuvissa seminaareissa, koulutus- ja yritystilaisuuksissa sekä yksityisjuhlissa. Tämän vuoksi voimmekin tarjota varmasti Kouvolan alueen laajimmat aukioloajat näyttelyllesi.


Neljä galleriatilaamme: Galleria Nurkka, Galleria Pääty sekä suuremmat Galleria Pato ja Pato Klubin galleriatila mahdollistavat erikokoisten taidenäyttelyiden pitämisen, aivan pienestä kuvataidenäyttelystä vaikkapa isoon valokuvanäyttelyyn.


Vuodelle 2022 voimme tarjota vapaata näyttelytilaa vielä kolmessa galleriatilassa: Nurkassa, Päädyssä ja Pato Klubin galleriatilassa.

Galleria Padon vuosi 2022 on jo täysi, mutta vuotta 2023 on alettu kasaamaan. Galleria Pato toimii ns. näyttelyidemme "lippulaivana".


Tartu siis tilaisuuteen ja ota yhteyttä vesa@patoklubi.fi tai 0440 564364/ Vesa Parvinen.

Tehdään sinun taideunelmastasi totta!


21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page